IDM Races Zolder, mooi weer en veel gezinnen

Op zondag 8 juli waren er veel gezinnen te gast bij de motorraces van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind. Onder perfecte omstandigheden konden de gezinnen genieten van de verrichtingen van Ricardo Brink ‘coureur van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind’. En genieten is wat de gezinnen hebben gedaan deze prachtige dag. Van zo dicht bij hebben ze het nog nooit mee gemaakt. Ricardo heeft er in ieder geval weer veel fans bij en ook met zijn 13e plaats in race 1 en een 8e plaats in race 2, waren de kinderen meer dan tevreden.


Om half 11 waren alle gezinnen gearriveerd op het mooie circuit van Zolder in Belgje. We hadden daar weer de beschikking over de ruime VIP-Box gelegen met uitzicht op bocht 1. Na de koffie drinken en wat lekkers, was de start al van de eerste race. Veel gezinnen gingen boven op het dak kijken en voor degene die lekker koel de race wilde volgen, bleven in de VIP-box. Ricardo was voor de kinderen heel goed te volgen op de baan door de zijn fel oranje helm. Ze zagen een hele goede start en een prima eerste deel van de wedstrijd. Helaas viel hij aan het einde van de race wat terug door slijtage aan de achterband, maar met een 13e plaats kon iedereen mee leven.

Na de eerste race weer terug om te eten en gelijk daarna kwam Ricardo in de box om te vertellen over het racen . Hij kwam niet alleen, want ook kwamen twee ex coureurs van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind ‘Lennart van Houwelingen en Danny de Boer’ in de box om geïnterviewd te worden. Het werd een erg leuk gesprek en de kinderen luisterden aandachtig naar de spannende verhalen van deze 3 toppers.


Nu naar de Pit-box om de kijken naar de motoren en natuurlijk ook om op de motor te kunnen zitten, naast Ricardo. Ook werd de trailer van het team van binnen en buiten bekeken en bij terugkomst in Vip-box, was het al tijd voor de 2e race van Ricardo. Weer was de jonge coureur goed weg bij de start en kon een prima racetempo aanhouden. Ronde na ronde wist hij een plaatsje naar voren te komen om zo te finishen op een uitstekende 8e plaats. Onder luid applaus van de kinderen kwam een blije Ricardo ‘zwaaiend’ langsrijden. De gezinnen en de kinderen hebben genoten van deze speciale dag en zo keerden ze allen weer blij en tevreden huiswaarts.

Wij danken alle gezinnen voor hun komst en speciale dank aan het circuit van Zolder, voor hun perfecte medewerking.


Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF

Stichting Zorgeloos Kind staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

RSIN: 8527 18 731