Het onvergetelijke weekend van Wesley Kist

Afgelopen editie van de Jumbo Racedagen mocht Wesley zijn grote held al ontmoeten. Alles draait bij hem om maar 1 persoon, en dat is Max Verstappen. Wesley is al lange tijd ernstig ziek en via via werden wij van Stichting Zorgeloos Kind benaderd of wij zijn droom in vervulling konden laten gaan. Uiteraard hebben wij geholpen en op zaterdag 18 mei stond Wesley dan oog in oog met Max Verstappen. Daar bleef het niet bij, want dankzij Verwelius=bouwen, Zwaartafelen en Kunstenaar Jan Carel Koster mocht Wesley met zijn familie afgelopen weekend naar de F1 in Oostenrijk.

Wat keek Wesley hier naar uit, 2 dagen met zijn rolstoel, boven op de Oranje tribune en deze reis werd voor hem en zijn familie er één om nooit meer te vergeten. Natuurlijk was het voor Wesley een lange reis, maar dit was wel wat hij graag wilde. Zowel de zaterdag als de zondag ‘onder stralende omstandigheden’ heeft Wesley mooie kwalificaties gezien en natuurlijk een fantastische race van Max Verstappen met een 1e plaats voor zijn held.


Zondagavond hebben ze nog een nachtje in het comfortabele huisje kunnen slapen, voor de lange thuis reis, maar wel met een enorme herinnering rijker.

Afgelopen weekend hebben wij van Stichting Zorgeloos Kind Wesley gesproken en dan weten we weer precies waar voor we het allemaal doen. Zijn enthousiasme was bijna ontroerend, maar werkelijk fantastisch om te horen. Dit pakt niemand je meer af Wesley!

Speciale dank gaat uit naar een altijd anonieme en stille sponsor van Stichting Zorgeloos Kind en verder naar:

Verwelius=Bouwen
Zwaartafelen.nl
Jan Carel Koster


Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Zorgeloos Kind
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL02 RABO 0118656627
  • Email: [email protected]
Stichting Zorgeloos Kind staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

RSIN: 8527 18 731