Elk jaar zetten wij ons in voor gezinnen die getroffen zijn door een ernstige ziekte. Een aantal van onze activiteiten die wij organiseren voor gezinnen zijn:

  • De gezinnen komen bij de verschillende races van het raceteam SWPN waar ze als VIP te gast zijn tijdens de weekenden
  • We gaan we naar een 4x4 rally evenementen
  • We gaan weer naar een Eredivisie voetbalwedstrijden
  • En uiteraard gaan we weer op vakantie naar de Efteling met veel zieke gezinnen
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten hebben we uw steun hard nodig!

DONEER via de "DONEREN" knop of klik HIER om direct naar het donatieformulier te gaan. Hartelijk dank namens Stichting Zorgeloos Kind.

Sander Tempel overleden

Op dinsdag 24 april is Sander Tempel uit Assen overleden. Sander is maar 11 jaar geworden en vocht al enige tijd tegen kanker. Sander was een echte stoere jongen, ondernemend en gek op de formule 1 en dan met name op Max Verstappen. Afgelopen januari kregen Sander en zijn ouders te horen dat Sander niet meer te helpen was en dat hij dit gevecht niet kon winnen. Een oneerlijke gevecht en nu heb je ...

Lees meer


Brink en SWPN verrassen tijdens EK Superstock 1000 weekend op Assen

Ricardo Brink en SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind hebben een zeer geslaagd weekend gehad met een wildcard in de EK Superstock 1000 klasse op het TT Circuit Assen. Brink wist tijdens iedere sessie progressie te boeken en de race af te sluiten op een keurige twaalfde plaats.

Ricardo Brink maakte afgelopen weekend zijn debuut in de EK Superstock 1000 klasse, dit gebeurde tijdens het Worl...

Lees meer


Keano supertrots op nieuwe kamer

Via het PMC (Prins Maxima Centrum) kreeg Stichting Zorgeloos Kind enige tijd geleden het verzoek om een gezin uit Almelo te helpen. De 5 jarige ‘zieke’ Keano had een nieuwe slaapkamer nodig en hij wist enorm goed wat hij graag wilde: Een autoracekamer. Met hulp van vele sponsoren en vrijwilligers werd deze week de kamer helemaal afgerond en uiteraard was Keano dolblij met zijn mooie n...

Lees meer


Vorige 7 8 9  Volgende 

Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF

Stichting Zorgeloos Kind staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

RSIN: 8527 18 731