Elk jaar zetten wij ons in voor gezinnen die getroffen zijn door een ernstige ziekte. Een aantal van onze activiteiten die wij organiseren voor gezinnen zijn:

  • De gezinnen komen bij de verschillende races van het raceteam SWPN waar ze als VIP te gast zijn tijdens de weekenden
  • We gaan we naar een 4x4 rally evenementen
  • We gaan weer naar een Eredivisie voetbalwedstrijden
  • En uiteraard gaan we weer op vakantie naar de Efteling met veel zieke gezinnen
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten hebben we uw steun hard nodig!

DONEER via de "DONEREN" knop of klik HIER om direct naar het donatieformulier te gaan. Hartelijk dank namens Stichting Zorgeloos Kind.

Ricardo Brink in 2018 met SWPN - Stichting Zorgeloos Kind in het IDM

Ricardo Brink zal in 2018 van start gaan in de Superbike-klasse van het IDM. De jonge coureur uit IJsselmuiden gaat van start op een Yamaha YZF-R1M in de kleuren van het Nederlandse Team SWPN/Stichting Zorgeloos Kind.

Team SWPN/Stichting Zorgeloos Kind heeft de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan de plannen voor 2018 en is verheugd haar plannen voor komend seizoen nu wer...

Lees meer


1e deel visvijver Youri van Lieshout gereed

Soms krijgen we van Stichting Zorgeloos Kind aanvragen, waarvan wij denken: Oei hoe gaan we dat aanpakken. Wij kregen van het Prinses Maxima Centrum de vraag of wij iets konden betekenen in de aanleg van een enorme visvijver voor de zieke Youri. In December zijn we bij Youri thuis gaan kijken en hebben we een aantal zaken doorgesproken. Er moest een vijver komen van 36 x 36 meter in achtertuin, wa...

Lees meer


Stichting Zorgeloos Kind regelt visvijver voor Youri

Youri van Lieshout is een 17-jarige jongen uit Lierop. Hij heeft een zeer zeldzame ernstige vorm van kanker waardoor zijn toekomst er niet echt rooskleurig uitziet. Ook zijn grote hobby sportvissen wordt op diverse locaties al moeilijk.

Nu zijn wij als Stichting Zorgeloos Kind benaderd door het Prinses Maxima Centrum in Utrecht of wij hier iets in konden betekenen.

En zoals jullie van...

Lees meer


Vorige 4 5 6  Volgende 

Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF