Elk jaar zetten wij ons in voor gezinnen die getroffen zijn door een ernstige ziekte. Een aantal van onze activiteiten die wij organiseren voor gezinnen zijn:

  • De gezinnen komen bij de verschillende races van het raceteam SWPN waar ze als VIP te gast zijn tijdens de weekenden
  • We gaan we naar een 4x4 rally evenementen
  • We gaan weer naar een Eredivisie voetbalwedstrijden
  • En uiteraard gaan we weer op vakantie naar de Efteling met veel zieke gezinnen
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten hebben we uw steun hard nodig!

DONEER via de "DONEREN" knop of klik HIER om direct naar het donatieformulier te gaan. Hartelijk dank namens Stichting Zorgeloos Kind.

Veel kinderen zien 3x podium voor SWPN - SZK

Op 13 augustus was de 4e ronde in het IDM-kampioenschap (Duits Kampioenschap) op het TT-circuit van Assen. Er waren heel veel zieke kinderen aanwezig in de VIP-box van Stopaq en zij werden echt getrakteerd op prachtige races. Van dichtbij zagen deze kinderen dat de coureurs van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind maar liefst 3x een podiumplaats haalden. Pepijn Bijsterbosch haalde 2...

Lees meer


Genieten op Gamma Racing Days

Ieder jaar is het weer een prachtig spektakel op het TT-circuit van Assen, De Gamma Racing Days. Ook dit jaar was Stichting Zorgeloos Kind weer van de partij en konden vele gezinnen genieten van auto- en motorsport vanuit de VIP-box van Stopaq. Extra leuk was dat Vasco van der Valk, coureur van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind als gastrijder mee reed in de Yamaha R3 cup. De kind...

Lees meer


Twee keer top vijf voor SWPN - SZK in Schleiz

Fotograaf: Niels Breider

Het afgelopen weekend was SWPN / Stichting Zorgeloos Kind aanwezig op het circuit van Schleiz waar de derde ronde van het IDM verreden werd. Met twee keer een top vijf voor Vasco van der Valk en een zevende en elfde plaats voor Pepijn Bijsterbosch kan er teruggekeken worden op een geslaagd raceweekend.

Alvorens het raceweekend van start ging stonden er op vrijd...

Lees meer


Vorige 4 5 6  Volgende 

Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF