Elk jaar zetten wij ons in voor gezinnen die getroffen zijn door een ernstige ziekte. Een aantal van onze activiteiten die wij organiseren voor gezinnen zijn:

  • De gezinnen komen bij de verschillende races van het raceteam SWPN waar ze als VIP te gast zijn tijdens de weekenden
  • We gaan we naar een 4x4 rally evenementen
  • We gaan weer naar een Eredivisie voetbalwedstrijden
  • En uiteraard gaan we weer op vakantie naar de Efteling met veel zieke gezinnen
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten hebben we uw steun hard nodig!

DONEER via de "DONEREN" knop of klik HIER om direct naar het donatieformulier te gaan. Hartelijk dank namens Stichting Zorgeloos Kind.

Stichting Zorgeloos Kind helpt Tijn

Via het ziekenhuis in Utrecht kreeg Stichting Zorgeloos Kind kort geleden een hulp aanvraag. Tijn is een slimme jongen van 13 jaar. Tijn is helaas voor de 2e keer ziek geworden en een heeft weer een lange en zware weg te gaan. Tijn heeft een ‘lieve’ moeder en nog 2 zusjes en een broertje, dus moeder moet heel erg haar best doen om de touwtjes aan elkaar te knopen. Helaas was het voor d...

Lees meer


Duncan Knoester overleden

Vandaag ontvingen wij het trieste nieuws, dat op 16 augustus 02:30 Duncan Knoester is overleden. Duncan is maar 6 jaar oud geworden. Duncan vocht al enige tijd tegen de vreselijke ziekte ‘kanker’ en heeft deze oneerlijke strijd afgelopen nacht verloren.

Op 20 mei jl hebben wij Duncan en zijn ouders leren kennen bij de Jumbo Racedagen op Zandvoort. Hij heeft daar zijn grote idool &...

Lees meer


1 2 3  Volgende 

Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF