Elk jaar zetten wij ons in voor gezinnen die getroffen zijn door een ernstige ziekte. Een aantal van onze activiteiten die wij organiseren voor gezinnen zijn:

  • De gezinnen komen bij de verschillende races van het raceteam SWPN waar ze als VIP te gast zijn tijdens de weekenden
  • We gaan we naar een 4x4 rally evenementen
  • We gaan weer naar een Eredivisie voetbalwedstrijden
  • En uiteraard gaan we weer op vakantie naar de Efteling met veel zieke gezinnen
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten hebben we uw steun hard nodig!

DONEER via de "DONEREN" knop of klik HIER om direct naar het donatieformulier te gaan. Hartelijk dank namens Stichting Zorgeloos Kind.

Genieten met de grote ā€˜Gā€™

Op donderdag 1 maart ‘in de ijzige kou’ vertrokken we voor 4 dagen naar EuroDisney met bijna 30 gezinnen. Het werd voor alle gezinnen met zieke kinderen een heel groot feest en wij als Stichting Zorgeloos Kind kijken ook terug op een fantastische en onvergetelijke reis. We hebben genoten van de grote groep en de glimlach op de gezichten van de kinderen. We hopen dat de gezinnen weer en...

Lees meer


Youri van Lieshout overleden

Op 1 maart is Youri van Lieshout overleden op 17 jarige leeftijd. Youri vocht al enige tijd tegen een zeldzame vorm van kanker en heeft deze ‘oneerlijke’ strijd helaas verloren. De prachtige vijver in de achtertuin van het ouderlijk huis, staat symbool voor Youri. Zijn grootste passie was vissen en dat heeft dat heeft in deze vijver tot het laatst kunnen doen en altijd met die grote gl...

Lees meer


SZK te gast als VIP bij FC Twente

Ieder jaar gaan we met een groep gezinnen naar een thuiswedstrijd van FC Twente. Afgelopen zondag was het weer zover en waren we te gast bij de wedstrijd FC Twente – Sparta. Voor de gezinnen was het een heuse belevenis om alles van zo dicht bij te zien en mee te maken. De wedstrijd eindigde in een enigszins teleurstellende 1-1, maar wat hebben we kunnen genieten met deze groep gezinnen.

...

Lees meer


1 2 3  Volgende 

Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF