Elk jaar zetten wij ons in voor gezinnen die getroffen zijn door een ernstige ziekte. Een aantal van onze activiteiten die wij organiseren voor gezinnen zijn:

  • De gezinnen komen bij de verschillende races van het raceteam SWPN waar ze als VIP te gast zijn tijdens de weekenden
  • We gaan we naar een 4x4 rally evenementen
  • We gaan weer naar een Eredivisie voetbalwedstrijden
  • En uiteraard gaan we weer op vakantie naar de Efteling met veel zieke gezinnen
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten hebben we uw steun hard nodig!

DONEER via de "DONEREN" knop of klik HIER om direct naar het donatieformulier te gaan. Hartelijk dank namens Stichting Zorgeloos Kind.

Stichting Zorgeloos Kind zit niet stil!

Er zijn van die perioden dat we weinig melden. Dat komt niet dat we stil zitten, maar druk bezig zijn met het voorbereiden voor wat komen gaat de komende periode. We blijven een ‘kleine’ stichting met 100% vrijwilligers en dan is het vaak een kwestie van lange dagen maken om één en ander te bereiken. Gelukkig hebben we een grote groep trouwe sponsoren die ons al jaren hel...

Lees meer


Veiling bij herberg De Engel voor SZK weer een groot succes

Voor de derde keer op rij organiseerde Herberg de Engel te Dodewaard, weer een gezellige avond met muziek, lekker eten, drinken en een veiling waarvan de opbrengst in zijn geheel naar de Stichting zorgeloos Kind gaat.

Dit jaar was er in overleg een combinatie gemaakt met de jaarlijkse feestavond van de Dodewaardse ondernemersvereninging OVD en iedereen die zin had om deze avond mee te maken. ...

Lees meer


Lions Club Midden Betuwe doneert aan SZK

De Lions Club Midden Betuwe heeft afgelopen week een prachtige cheque overhandigd aan Stichting Zorgeloos Kind. Het door hen georganiseerde ‘Betuws Zwemfestijn’ heeft het prachtige bedrag van 7500 Euro opgeleverd. We zijn zeer blij met deze grote donatie en zullen er uiteraard voor zorgen dat er verschillende ‘zieke’ gezinnen mee geholpen gaan worden.

In het voorjaar werden wij van Stichti...

Lees meer


1 2 3  Volgende 

Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF