Elk jaar zetten wij ons in voor gezinnen die getroffen zijn door een ernstige ziekte. Een aantal van onze activiteiten die wij organiseren voor gezinnen zijn:

  • De gezinnen komen bij de verschillende races van het raceteam SWPN waar ze als VIP te gast zijn tijdens de weekenden
  • We gaan we naar een 4x4 rally evenementen
  • We gaan weer naar een Eredivisie voetbalwedstrijden
  • En uiteraard gaan we weer op vakantie naar de Efteling met veel zieke gezinnen
Om deze activiteiten te kunnen voortzetten hebben we uw steun hard nodig!

DONEER via de "DONEREN" knop of klik HIER om direct naar het donatieformulier te gaan. Hartelijk dank namens Stichting Zorgeloos Kind.

Brink en SWPN verrassen tijdens EK Superstock 1000 weekend op Assen

Ricardo Brink en SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind hebben een zeer geslaagd weekend gehad met een wildcard in de EK Superstock 1000 klasse op het TT Circuit Assen. Brink wist tijdens iedere sessie progressie te boeken en de race af te sluiten op een keurige twaalfde plaats.

Ricardo Brink maakte afgelopen weekend zijn debuut in de EK Superstock 1000 klasse, dit gebeurde tijdens het Worl...

Lees meer


Keano supertrots op nieuwe kamer

Via het PMC (Prins Maxima Centrum) kreeg Stichting Zorgeloos Kind enige tijd geleden het verzoek om een gezin uit Almelo te helpen. De 5 jarige ‘zieke’ Keano had een nieuwe slaapkamer nodig en hij wist enorm goed wat hij graag wilde: Een autoracekamer. Met hulp van vele sponsoren en vrijwilligers werd deze week de kamer helemaal afgerond en uiteraard was Keano dolblij met zijn mooie n...

Lees meer


Brink en SWPN houden goed gevoel over na test in Spanje

Afgelopen week heeft team SWPN partner van Stichting Zorgeloos Kind een zeer geslaagde test gehad met hun nieuwe coureur Ricardo Brink. Op de Yamaha R1M werden er testronden gereden op het circuit van Valencia en Barcelona. Deze eerste samenwerking tussen team en coureur verliep uitstekend en van beide zijden wordt er dan ook uitgekeken naar de eerste race van het jaar.

Met Ricardo Brink heeft SW...

Lees meer


1 2 3  Volgende 

Doneren

Doneeractie.nl

Facebook

OFFICAL PARTNER OF